gratis optreden!

vlnr : Jean-Baptiste Lison, Lies ( zijn vriendin ), Stefange ( vriendin Michaël ), José ( lord van den Boulevard ), Michaël ( ex garçon, wielertoerist, toneelspeler )

Maandag 14 april, om 19u30 !!

Optreden van Jean-Baptiste lison uit Doornik. Hij is akkordeonist bij het internationaal vetex orkest en komt het maandagavond gezellig maken in den boulevard. Ondertussen steekt een jury zijn koppen bij elkaar om een laureaat te zoeken van onze fotowedstrijd. Het thema was dit jaar : voeten en schoenen mogen ook.

Dit jaar zijn de deelnemers van de fotowedstrijd én de jury samen in den boulevard. Om de spanning wat te vezachten luisteren we ondertussen naar eigen composities van Jean-Baptiste Lison. Zijn akkordeonmuziek is een ware streling voor het oor! Hij is niet de eerste de beste. Zijn improvisatie talent en muzikaal gehoor zijn ongekend maar niettemin zalig om naar te luisteren!

 

 

5 gedachten over “gratis optreden!”

 1. Tine, volgens mij had ik ook een foto naar je opgestuurd voor deze wedstrijd. Je had er in ieder geval om gevraagd. Ik dacht dat het allang voorbij was. Enfin, ik hoor wel hoe het afgelopen is.
  De site zit goed in elkaar met leuke berichten. Ik zou eigenlijk dichter bij
  moeten wonen want ik mis hier een cafeetje waar je ook als oudere eens lekker naar binnen kunt gaan.
  Femke

 2. inderdaad femke, je foto heeft ook heel lang uitgehangen ! Maar misschien heb je het concept niet goed begrepen toen? Ik heb zelf begonnen met een tentoonstelling van eigen foto’s en foto’s van mensen uit het fotocollectief. ( ik ben daar nu wel geen lid meer, overgestapt naar image, zoals je weet )
  Deze tentoonstelling moest onze gasten aanzetten om zelf ook een foto te maken en binnen te brengen voor de wedstrijd. Dus jou foto en nog enkele van het collectief en de mijne, deden niet mee voor de wedstrijd. Jullie waren de inspiratie voor onze gasten. Eigenlijk was dit een interactive tentoonstelling. Onze foto’s werden dus telkens er een gast met een foto binnenkwam, vervangen door hun foto.
  Hopelijk ben ik duidelijk en begrijp je mij nu ? Sorry Femke dat mijn uitleg toen misschien niet goed overkwam bij jou ?
  Beste groetjes, tine

 3. Ok, ik heb het begrepen wat de fotowedstrijd betreft. Het is al leuk dat de foto een tijdje bij jullie gehangen heeft.
  Ik woon in Dongen, tussen Breda en Tilburg in. Niet zo vreselijk ver bij Belgie vandaan maar toch ook weer niet om zo maar even langs te wippen. Ik hou het in gedachten want ik vind het wel leuk om kennis met je te maken. gr Femke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s