Gaat liefde door de maag?

Geef toe… wat is gezelliger dan samen met je huisgenoten, je vrienden, je buren of toevallige reisgenoten te tafelen? Is het niet de bedoeling van de kok om zijn tafelgasten te verrassen met zijn kookkunst? Wel beste mensen, ik geloof dat we allemaal zo graag willen dat je eters het gewoon lekker vinden!  Want als het lekker is dan is het stil aan tafel… Genietend smullen ze van je toverkunsten. Geen één die het in zijn hoofd krijgt om een snedige opmerking te maken.  Plots zijn we  vergeten dat Tine altijd het licht op de overloop laat branden ( waar nog geen spaarlamp hangt ) of dat José papier ongesorteerd in de vuilbak gooit . Nee, het is stil, de sfeer is gezellig. Het is gewoon lekker !!! Wel beste lezer van de boulevard pers, is het dan niet te verwonderen dat liefde door de maag gaat? En is een etentje dan niet een uitstekende remedie om zich te ontdoen van de dagelijkse beslommeringen in ons jachtig bestaan?  Hoeveel koppeltjes zie je niet kauwend in elkaars ogen kijken?

Het moeten toch niet altijd oesters of asperges zijn?

 Zelfs een heerlijke tomatensoep met te groot gedraaide ballekes en een heerlijk verboden mergbeentje, kan een zaag tot bedaren brengen. We zijn nu eenmaal verknocht aan alles wat lekker is. Let er maar eens op, er worden films over gemaakt… je gelooft het niet , maar de liefde gaat door de maag !!

 

Als je goed kijkt zie je dat José in slaap valt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s