Paparazi

Zelfs op vakantie is de waard van den boulevard niet veilig voor paparazi! Maar wees gerust beste stamgast, dit is een oude foto! José en Tine zijn er nog om je te dienen. Onze staminee sluit volgende maand twee dagjes ( ma 11 en di 12 aug. ). Onze grote trektocht naar toogloze en keldervrije oorden is gepland in september. Vanaf 15 september mag je even uitblazen. Den boulevard ontvangt je graag terug op vrijdag 3 oktober 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s