Vakantietip

Fotografie: beeldig

 Een tip voor de stamgast of toevallige lezer van de boulevard pers:  duw je fiets op de trein en pedaleer  dwars door Belgïe. Vorige week zijn Erlinde en Patriek vertrokken met tweewieler en kids voor een fietstocht door ons landje. Ze zijn van plan om te fietsen tot net over de taalgrens. Onderweg slapen ze in jeugdherbergen of gastenkamers. Ik geloof dat hun reis 10 dagen duurt of zelfs langer. Ben heel benieuwd  naar hun verhalen aan de comptoir van den Boulevard! Misschien sturen ze wel een echt postkaartje? Lijkt mij toch spannend om zo je vakantie te vullen. De auto gewoon even laten rusten, want met water is ie niet meer tevreden. En als je de laatste media berichten mag geloven is er zelfs file in de lucht. Een fiets-treinreis is bovendien uitstekend om je memorie te vullen met trein- of stationsfotografie.  Je weet maar nooit dat je hier de hoofdprijs wegkaapt !

Maar de thuisblijvers hebben deze zomer overschot van gelijk: ons terras onder de oudste plataan van Kortrijk laat je even dromen van de Provence…

Spring op je fiets….:)

One thought on “Vakantietip”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s