Bubbels in the city (3)

                                                                                                
 Foto : beeldig

Een beeldend handelaar ( Eric Pauwels, fotograaf ) uit de olv straat, stelt voor aan de winkeliers en horeca uitbaters die zelf niet naar de massa parade op de markt van Kortrijk kunnen gaan,  zaterdag op fata morgana – dag, hun klanten te dienen in galakledij!  Onze af en toe ober Michaël , zorgde al voor de primeur. Volgen we zijn voorbeeld?  José van den boulevard twijfelt of zijn driedelig pak zich nog leent tot werkvriendelijk gemak. Ondertussen zoek ik mij te pletter naar mijn glinsterende blote-schouder-jurk . Maar niet gevreesd, wij strijken ons graag in de plooi voor het allergrootste feest ooit in Kortrijk. Al is het maar om de samenhorigheid van een in de lift zittende stad te steunen. 

Even geduld beste kortrijkzaan…. ik vermoed een koekenbak op ons terras. Lies is op trekking in de Alpen en komt morgen getraind haar intree doen. Een verkleedde serveus of gewoon Lies ten voeten uit?

Kom zien , kom zien… 

Spring op je fiets : géén parking zaterdag in Kortrijk!! Wel een boel tips om er te geraken…( klik hier )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s