Fata foto’s in the city (1)

Niettegenstaande de klok ongenadig verder tikt, lijkt de sfeer op het schouwburgplein te Kortrijk ontspannen. De vele artisten, jong en jonger dan mezelf, toveren magiek op doek. Honderden potten verf, borstels en rollen stof werden af en aan gevoerd. De in het begin gedoodverfde opdrachten worden hier weer tot leven gebracht in een schitterend kleurenpalet op het schouwburgplein.  Ze zijn er gewoon mee bezig! En hoe!!  Ik ben hier getuige van een ongelooflijke samenwerking.  Ben ik hier plots op de sinksenfeesten beland? Of is dit een déja vue van de artistenfoor in Kuurne? Nee, dit is echt!  Kortrijkse artisten massaal aan het schilderen en graffiti spuiten op het schouwburgplein. Opdracht expo is nu al geslaagd!!  Hier – zijn – gewoon duizenden sterren.

Foto’s : beeldig

One thought on “Fata foto’s in the city (1)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s