Stamgast tipt den boulevard

Binnenkort gaat Den Boulevard even op vakantie. Ondertussen kan de trouwe bezoeker van de staminee of toevallige lezer van de boulevard pers even tijd maken voor een bezoek aan de prachtige expositie van  Jean-Michel Folon. Een stamgast van den boulevard tipte ons deze schitterende tentoonstelling in Ter hulpen. Wij lieten er geen gras over groeien. Een aanrader !!

                                                                  Foto: Beeldig

Ik kon mijn fotofungekte niet beheersen en heb stiekem mezelf gefotografeerd in het museum. ( reflexie in een spiegelzaal ) Fotograferen werd niet verboden, maar wel vriendelijk afgeraden. De kick om het toch te doen was groot. In een museum fotografeer ik nooit met flits. Ten eerste fotografeer ik  liever het gebouw, de toeschouwer of mezelf. Ten tweede wil ik nooit betrapt worden door de bewakers, en ten derde, ik respecteer kunstwerken en wens niks te beschadigen met overtollig licht.  Meestal is het technisch niet mogelijk om onopvallend met statief te werken en dus kwaliteitfoto’s te maken. Maar hier heb ik graag een uitzondering gemaakt. Ik wil de bezoeker nieuwsgierig maken. De opbrengst van de tentoonstelling gaat trouwens naar een goed doel. ( steun aan gehandicaptenzorg )

De expo bevindt zich in een meer dan schitterende locatie.  Het loonde dus de moeite om mijn Nikon even te laten meekijken.  Je wordt hier gewoon van de ene verrassing naar de andere geloodst. Zoals Jean-Michel Folon je even in zijn potten laat kijken op video ( fabuleus ! ), laat ik je graag ” iets “ zien …

En als je na dit artikel razend nieuwsgierig bent geworden naar deze Jean Michel Folon, dan ga je er zo snel mogelijk heen… Ik zou het ten zeerste waarderen als je niet over de verboden foto praat in het museum. De tentoonstelling loopt nog tot 28 september 2008.

Neem de trein of de cambio wagen …zet je gps op Ter Hulpen of La Hulpe en ga kijken!

3 gedachten over “Stamgast tipt den boulevard”

  1. au savoir du trottoir,
    1000 fois merci voor de renseignementen :::FOLON! zal zeker nog proberen de problemen te negeren om er te arriveren,
    kiss aan de verzamelde “prestation du prestoir”,
    paul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s