Den Boulevard zoekt een klein cafeetje

fotografie: beeldig

Den boulevard heeft dit weekend beslist om te eindigen met het kleinste cafeetje van Kortrijk. Wij zien het tamelijk groot en hebben graag dat ons kot vol zit. Dus hebben wij besloten om een klein cafeetje te zoeken zodat ons stamineeke élke dag vol zit.

Spring op je fiets en help ons zoeken. De stad ligt open, Kortrijk verlegt de straten en zorgt dat onze stamgasten de kluts kwijt zijn. Den Boulevard verkoopt den boul. Wie doet er een bod?

8 gedachten over “Den Boulevard zoekt een klein cafeetje”

  1. Jammer, het kleinste cafeetje van Kortrijk wordt heel waarschijnlijk onteigend in de Zwevegemsestraat. Maar we zoeken verder.

  2. ge meent da niet hé? Of begrijp ik het verkeerd ? Den beste en tofste staminee van kortrijk, meende da nu ? Dat zou pas droevig nieuws zijn en dat met de winter in aantocht……zeg dat niet woar es …

  3. Ik hang binnenkort een stadsplan uit : Den boulevard bereikbaar punt bee-ee. Ofwel hang ik een gordijn tussen de voorplaats en de comptoir. Dan hebben we een klein cafeetje en zit het weer stampvol:)

  4. Oef oef, ge moakt minne dag goe. Tot gauw tussen de gordijnen (haha) , we zullen er nog eens een lap op geven. Toch niet goed geslapen zulle…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s