Goed nieuws voor de roker in den boulevard

fotografie: beeldig

De wintermodus van het terrasmeubilair van den boulevard is even onderbroken door een spontane nazomer tussen de platanen van de groeningelaan. Met plaid en kaars kon de roker vanavond dan toch comfortabel zijn sigaret roken, al was het dan buiten de gezellige muren van de staminee. Niet dat het volop terrasgenoegen werd, het was toch even gezellig vertoeven in een herfstig sfeertje op het terras. Dit houden we hopelijks nog enkele weekends vol. Met graagte sleuren wij een twaalftal stoelen en drie tafels binnen in de gang na sluitingstijd. Heimwee doet ons hart verlangen naar de volgende lange hete zomer op het provençaals terras van staminee den boulevard in Kortrijk.

Ps: Weet je dat een nachtelijk stoepconcert voor gsm en stemband onze buren en bomen uit hun slaap kunnen houden? Nachtlawaai is voor niemand leuk…Zelfs gevelrokers zijn het bij ons al gewoon om rekening te houden met de rust van de straat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s