Perfect day today

Voedsel, bank, miljoen, fraude, Plakkie, Koppie, Champagne, Campagne, Obama, Oma, bezoek, bejaarden, ziekte, verzekering, rapport, kapitaal, Kortrijk, werkt, In, Bev, bel, 20, bel, mij, bruto, nationaal, product, inflatie, On, Line, Mobil, I, tijd, Phone, Batterij, Plat, Mac, Cain, Donald, Barack, Frituur, Love, You, tube, honger, Zak, geld, diamant, Fortis, Brussel, meer, weer, Frank, lotto, minder, armoede, miss, Belgium, bestuur, rijk, arm, michelin, ster, zelf, moord, parlement, kwiekie, druk, klerkie, basket, euro, gezakt, leerling, ook, Lou, reed, snel, krant, kopt, crisis, bla, bla, bla…

Den boulevard wenst je een perfect day today.

2 gedachten over “Perfect day today”

  1. De bedoeling is niet om een mooi filmke te tonen michèle, maar wel onafgeleid met een knalklassieker van lou reed, stilstaande doordringende blik, je te laten lezen , woord per woord, waar het voor het moment om gaat in de wereld. Maar blijkbaar zetten mijn statistieken mij met mijn rug tegen de muur: geen kat die dit snapt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s