Nieuw!! Fotowedstrijd van Den Boulevard op flickr

Bekijk alle inzendingen van de fotowedstrijd ” Toeten en Treinen ” op

 flickr.

Elke stamgast of toevallige lezer van de boulevard pers mag meedoen aan de fotowedstrijd van den boulevard in Kortrijk. Je kan max. drie foto’s doormailen naar lematine@telenet.be . Eerste prijs: een waardebon van € 51, om een avondje uit te sponseren in staminee den Boulevard. Tweede en derde prijs: gratis tapabord met 5 soortjes. Je kan nog deelnemen tot eind januari 2009. Dan komt een jury de leukste foto’s zoeken en worden de winnaars verwittigd via de boulevard pers.

Je foto’s  verschijnen niet enkel in de boulevard pers,  maar nu ook op Flickr,  waar hoofdzakelijk foto’s en af en toe video’s gedeeld worden.  Flickr is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populaire opslagplaats om tegelijkertijd je creativiteit én je portfolio te tonen aan de wereld. Niet enkel bloggers gebruiken flickr, ook hobby- en beroepsfotografen werken graag met Flickr. Zoals You tube gevoed wordt door bewegende beelden,  is Flickr de fotoverzamelaar.

Nog niet gerealiseerd maar toch niet kunnen zwijgen is typisch voor de boulevard pers:)  Binnenkort in den boulevard:  Photoframe  in de hall ! De bezoeker van de staminee brengt zijn memorie-stick mee en kan zijn foto’s life tonen aan de stamgasten. Achter de coulissen van den boulevard woedt een hevige brainstorm om dit concept tot een realistisch idee uit te werken . Tips van de stamgasten zijn altijd welkom aan de comptoir van den boulevard. Meer hierover in een van onze volgende artikels! Blijf de boulevard pers volgen! ( vertel het maar door …)

One thought on “Nieuw!! Fotowedstrijd van Den Boulevard op flickr”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s