Een vieuw-master in de hall van Den Boulevard

dscn0077

Foto: beeldig

Vanaf dit weekend hangt er een vieuw-master in de hall. Omdat niemand nog plakalbums met foto’s meebrengt naar de comptoir van den boulevard heb ik een vieuw-master aan de muur gehangen. Na een hevige brainstorm en enkele intervieuws tussen pot en pint, waren de reacties enthousiast. Er zijn blijkbaar stamgasten met sterke foto’s ( zie ook hiernaast in de kolom: stamgast in de kijker )  Wil je al zo lang je reisfoto’s eens tonen aan ons of aan je stamgenoten? Vanaf nu is dit uniek te Kortrijk. Pers je knapste foto’s op een stickje en laat ons meegenieten van je beelden. Voor het ogenblik draait er een diareportage met een mengelmoes van beelden, de meeste staan hier op flickr, maar er zitten ook enkele unieke nooit getoonde familiefoto’s in van de waard en de waardin van den boulevard. Ook de inzendingen van de toeten en treinen fotowedstrijd kan je komen bekijken in de hall van de staminee.

Spring op je fiets, verleid Bob, breng je fotostickie mee en kom zien!

boulevard-d70filiep-1

De waard van de boulevard: José in zijn comptoir.

Foto: Gemaakt door een stamgast genaamd Philippe.  Moest Philippe deze foto herkennen dan kan hij zijn copyright komen opeisen in den boulevard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s