José van den boulevard gaat de hoogte in

portugal-straatbeeld-porto-sept-08-3

foto: beeldig
 

Kortrijk werkt, fietsen en auto’s maken plaats voor rijdend bouwmateriaal. Ook hier in de groeningelaan kan je af en toe een lift krijgen van een hoogtewerker. De waard van Den Boulevard maakte handig gebruik van dit fenomeen en kon de veel te hoge gevelverlichting voorzien van nieuwe lampen. Maar denk nu niet dat die operatie geslaagd is…want wat bleek? De lampen kunnen er voorlopig niet uitgedraaid worden. Nu vraag ik via de boulevard pers: is er een technieker in de zaal? José beschikt jammer genoeg niet over de juiste schroevendraaier om de ingreep tot een  goed einde te brengen. Dus, beste stamgast of toevallige bezoeker van de pers, spring op je fiets of verleid Bob en breng een stuk materiaal mee om José van dit probleem te verlossen. Voorlopig is de gevel zuinig verlicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s