Kortrijk Kerst

Den Boulevard kerst mee en heeft een reuze  kerstboom gepint met flonkerende witte lichtjes. Hij staat buiten te bibberen van de kou maar is toch helemaal fier om je van zijn gezelligheid te laten meegenieten achter wazige ruiten en tsjingel bells gekeuvel. Mutsen en sjaals worden niet meer achtergelaten aan de kapstok,  hot chocolat en andere geestige warme dranken staan te pruttlelen op de stoof. Droge internetgebruikers ( hotspot boulevard ) worden af en toe wakker geschud door een lichte aanraking van de uitgebreide kaart op hun hersens. José doet zijn uiterste best om het prachtig kerstbier: Bush de Noël ( 12%  ) van ’t vat te promoten. ( verleid Bob !)

Op facebook kan je meer beelden van de kerstboom operatie vinden. Helemaal nieuw op feestboek zijn de fans van de formidabele stamgasten van den boulevard.  Boulevard Bizaar is de laatste album telg op Feestboek. Maar even geduld, ik kan mijn peeceeplakkersgehalte niet meer bijhouden. Af en toe moet ik geitenkaasjes in de oven duwen of croque’s in de hoeveboter bakken en versieren met eigen slagwerk en huisvinaigrette.

kerstboom-effect

Foto: beeldig

One thought on “Kortrijk Kerst”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s