Formidabele stamgasten op Facebook

Wist je dat den boulevard nu ook Facebook ’t en dat mijn redactiewerk in de boulevard pers hierdoor wat verwaarloosd wordt?  Enfin, bij deze wordt dit  goed gemaakt en krijgt de lezer van de pers hier even de kans om over mijn schouder mee te gluren naar  staminee den boulevard’s formidabele stamgasten en sympatisanten.

Nieuwe actie!!

Post je mooiste kerstfoto in de groep  van de formidabele stamgasten op facebook en José of Tine zet een gratis suggestiebiertje van ’t vat voor je neer… De niet alcoholdrinker wordt verrast met een oxfam vruchtensapje.

kortrijk-kerst-k-1-of-1

fotografie: Beeldig
 

Nog geen accountje op facebook?  Twijfel niet meer en verwen jezelf met een uurtje wandelen op het formidabel netwerk. Na wat geklik en geklak ontdek je onze nieuwste groep : Staminee den Boulevard’s formidabele stamgasten en sympatisanten. Er zijn reeds een 50-tal leden…

Vanaf februari organiseert den Boulevard één maal per maand : Muzikale Maandag.

Binnenkort nog meer nieuws!! Hou facebook én de boulevardpers in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s