Eerste beelden: “taxi voor een prik” in den Boulevard

taxi-1

Fotografie: tine lemaitre

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag hebben Greet, Guy, Leen en Karolien gebruik gemaakt van de ” Taxi voor een Prik ” .  Na een gezellig avondje in den Boulevard vonden ze het super om voor het eerst samen met een taxi naar huis gebracht te worden. Zij waren het eerste groepje dat gebruik gemaakt heeft van deze service. Zij betaalden elk € 1 voor deze luxe.

Den Boulevard hoopt dat deze actie het startschot is om een nieuw idee te lanceren in het horecaleven van Kortrijk. Taxicheques zijn één van de voorstellen die wij willen doen bij de stad. Zo kunnen niet enkel restaurants , hotels en bedrijven gebruik maken van deze service, maar zijn ook kroegen in de mogelijkheid hun klanten een betaalbare veilige rit naar huis te bieden.  Taxi Gilbert werkt nu al met dienstencheques voor 60 + ers. Waarom dan niet iets doen voor de horeca in samenwerking met de stad én de taxibedrijven? Zo wordt de taxi geen luxe meer , maar een betaalbaar én milieuvriendelijk vervoer.  Smogalarm, mobiliteit in de stad, parkeerproblemen, milieuvriendelijkheid, alcoholcontrole, veilig rijden… redenen genoeg om de wagen zoveel mogelijk thuis te laten.

 taxi-4

Foto: Tine Lemaitre

One thought on “Eerste beelden: “taxi voor een prik” in den Boulevard”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s