Formidabele groep op facebook

avond-taxi-cheque1

 

http://www.facebook.com/group.php?gid=59166070567 : Wacht om te klikken, neem even de tijd voor wat letterconsumptie in deze nieuwe notitie:

Wie graag zijn auto thuis laat om naar theater, film, concert en kroegbezoek achteraf …kan binnenkort met de TAXI VOOR EEN PRIK naar Kortrijk komen. Dit bericht verschijnt binnenkort in de stadskrant, althans dat hopen een boel mensen uit Kortrijk en omgeving. Ja zelfs mensen uit niet-aanpalende provincies stemmen voor de goedkope ta(K)sibon !

Donderdag 22 januari 09 verwelkomt een infomeeting ivm verkeersveiligheid en mobiliteit in Kortrijk talrijke politiekers en taxibedrijven uit Kortrijk. Zou de horecafederatie ook uitgenodigd zijn? Feestboek ( lees: facebook) maakt van de gelegenheid gebruik om via een pasgeboren vereniging zonder winstoogmerk ( lees groep ) mensen warm te maken voor het voorstel van de avond taxi cheque of ta(K)sibon.

Niettegenstaande de crisis, of eerder, omdat het crisis is, heeft de stedeling nood aan betaalbare mobiliteit in de stad. De bus? Jawel, maar voor de uitgangswereld ontoereikend. De meeste mensen krullen hun neus als ze horen over ” de lijn “… Te veel hiaten in het netwerk van bussen maken dit vervoermiddel onvriendelijk voor de theaterbezoeker, de kroegenloper, de cinéfiel, de restobezoeker, de cultuurfreak en andere …Een betaalbare taxi in de vorm van een ta(K)sibon goed voor …. km aan bijvoorbeeld 0,20 cent per km…. Er zijn duizend mogelijkheden. Werk aan de winkel voor een creatief mobiliteitsbeleid.

Stem mee en geef dit voorstel een kans! Maak je lid van de groep. Een uniek concept in een unieke stad: Kortrijk, met de K van Kansen voor iedereen.
KLIK nu en stem door je lid te maken van de groep! Het voorstel van de ta(K)sibon oftewel avondtaxicheque wordt op tafel gegooid. Dit plan verdient een kans!

We hebben 1000 leden nodig! ( mag het ietsje meer zijn?)

Den Boulevard en alle formidabele stamgasten én leden van de ta(K)sibon groep danken u .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s