Historisch moment

Kan je het geloven? Onlangs kreeg de formidabele stamgast van den Boulevard een gratis optreden. ” Muziek op Maandag ” werd voor de eerste keer ingevuld op 9 februari. Een zelfgemaakt podium op stevige colabakken, met bovenop een plankenvloer van 3 op 3 deed de gemoederen verhitten in de staminee . Een gehuurde box deed alles professioneel lijken, maar de grootste oorzaak van de geslaagde avond hebben wij te danken aan de Stains of Noah!  Een applausmachine was niet nodig. Een ongelooflijk sterke vrouwelijke stem, basgitaar, djembee, mondharmonica…  De stamgast kreeg er niet genoeg van en kreeg bovenop het concertje nog een schitterend bisnummer cadeau!

stains-of-noah-in-den-boulevard-1

Fotografie: Tine Lemaitre

Een volgend evenement wordt binnenkort bekendgemaakt! Hou de boulevard pers in de gaten of maak je lid van onze groep op facebook! “Staminee Den Boulevard’s formidabele stamgasten”  laat je alles nog vlugger weten dan deze boulevard pers.

Zijn er nog artisten in de zaal? Neem contact met ons of mail een linkje via uw Myspace account of via You Tube. Je kunnen wordt vakkundig bekeken. Misschien krijg je de kans van je leven en sta je op ons vrij podium tijdens onze formidabele concertjes : Muziek op Maandag!!

Vertel het voort of zing je rot zodat wij het kunnen horen tot hier!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s