Noteer : gratis concert op maandag 16 maart !

cellule1groot

Foto uit de website van Hannelore Muyllaert 
********

Onlangs kwam Boris Vian even tot leven aan de comptoir van den boulevard.  Een formidabele stamgast vertelde enthousiast over het prachtig repertorium van de Franse chansonnier.  YouTube werd algauw geopend om meer te horen en deed mij toevallig belanden bij Hannelore Muyllaert en Pieter Smoute. Zij zingt oa enkele liederen van Boris Vian , maar Pieter en Hannelore interpreteren eveneens, met veel overgave, liederen van oa Edith Piaf, Jacques Brel, Boris Vian, Serge Lama en nog vele anderen… Hun interesses reiken echter ook vérder dan alleen Franse chanson. Cabaret, jazz, rock-en popgenres komen -afhankelijk van de gelegenheid- ook aan bod in hun repertoire.

Via   facebook  zoeken naar Hannelore Muyllaert.  Zo geklikt, zo gefikst. Ik krijg Hannelore online in mijn huiskamerbureel boven de staminee.

Hannelore Muylaert en Pieter komen je maandag 16 maart verrassen op een  muzikale gezellige avond. Het duo is professioneel gestemd en interpreteerd op een sublieme wijze enkele  groten der aarde; Boris Vian, Leo Ferré, Jacques Brel …Een schitterende stem en een piano, je waant je even in een klein kroegske in Parijs…

Den Boulevard heeft ook de gastvrije gewoonte om de artist te verwennen met een formidabel stoofpotje. Dit keer wordt het een Oosters kippenschenkeltje met citroengras en gember. 

 Ook de stamgast kan mee eten aan de lange tafel. Reserveren is aangeraden. Het stoofpotje gaat van de stoof aan de formidabele prijs van €15 per persoon.

Ook niet – eters zijn van harte welkom.

Spring op je fiets  hoor nog meer aan de comptoir van den boulevard… ( groeningelaan 15 in Kortrijk )…

0474.99.39.76

lematine@telenet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s