Fotografie in de veranda: Serge Ghesquière

Serge Ghesquière ( ° 22.09.1964 ) is een kortrijks fotograaf en exposeert enkele prachtige zwart wit én kleur- foto’s in de veranda van den boulevard.

Hij fotografeert  sedert zijn 12de levensjaar en won reeds talrijke prijzen. Bescheiden als hij is maakt hij zichzelf niet bekend via de digitale wereld.

Serge fotografeert altijd analoog. Hij ontwikkelt zelf en drukt zijn zwart witten af op prachtig bariet papier. Een van zijn grote passie’s is film. Met  paparazi gehalte fotografeerde Serge in de jaren ’80 enkele gekende acteurs ( John Hurt, Béatrice Dalle, Charlotte Gainsbourg, Keir Dullea…) . Deze kleurfoto’s zijn eveneens tentoongesteld in Den Boulevard.

De kortrijkzaan is tevens cameraman en werkt voor het ogenblik mee aan een thriller, die volgend jaar uitkomt in de bioscoop. Verschillende scènes uit de film: ”  the purgatory “ , worden in Kortrijk gedraaid.

Den Boulevard uit Kortrijk kon Serge overhalen om enkele van zijn nooit getoonde foto’s uit de kast te halen en deze te komen exposeren in onze veranda. Wij hopen dat onze formidabele stamgasten kunnen genieten van zijn knap werk.De expositie loopt tot eind februari in de staminee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s