Barfly’s

De laatste barfly, geestrijk en gedreven, laatste stamgast aan de comptoir. Niemand aanwezig in de gelagzaal.Enkel de barfly, de bartender en ik met me camera in aanslag. Manueel zoekend naar het juiste licht, zelden flitsend, en als het dan toch moet, zo licht mogelijk, zelfs enkele stops onderbelichten …  Tot ik net in dezelfde duisternis terecht kom als waar de barfly in vertoeft. Zijn illusie wordt in stand gehouden door kaarslicht, gerstenat … Tenslotte zoek ik afstand van de formidabele en codeer ik met me ogen naar de bartender.Hij luistert nu nét iets langer naar de barfly . De glazenwasser zet alles op alles.

De barfly vergeet mij en hoort enkel nog zijn verhaal. De glazenwasser hoort . En ik zie. En tast af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s