De winnaar is…

Maandagavond 12 april kwam een groep enthousiaste juryleden zich verdiepen in een 70 tal foto’s van onze fotowedstrijd ” fietsen ” .  De sfeer in de staminee was denderend. Piet Goethals kreeg een daverend applaus én bovenop zijn waardebon ( €50 , goed voor een avondje uit in de staminee ) mocht Piet een gratis toegangsticket voor velo-city 2010 in Kopenhagen in ontvangst nemen . Een van onze juryleden,  Paul Van Rafelghem, kortrijks beeldend kunstenaar, koos de laureaat ook uit als zijn persoonlijke voorkeur en schonk hem bovenop de hoofdprijs dit fantastisch geschenk.

Foto: Piet Goethals (laureaat fotowedstrijd " fietsen " )

De andere juryleden brachten eveneens een persoonlijk geschenk mee voor enkele andere deelnemende fotografen:

Ann Becker, kreeg voor haar brandende fiets een troostprijs van Marianne Anckaert. Met een brede smile ontving Ann een waardebon om in het winkeltje van Marianne te besteden. Proficiat Ann, vooral het verhaal achter de foto was belangrijk. ( brandend tuinhuis, tandem kwijt én haar fiets ...)
Afwezigen hebben altijd ongelijk !! Jammer Ellen, jouw geschenk hebben we doorgegeven aan een andere formidabele;-)
Jacques Vanhulle werd de Cartier bresson genoemd en kreeg daarvoor niet minder dan een gipsen afdruk van de persoonlijke voeten van jurylid Chris Martens. Bravo Jacques!!
Steven Bossuyt ontving van Eric Pauwels, fotograaf uit de olvr straat in Kortrijk, een formidabele " apple " voor de dorst.... Om het even gezond te houden? Proficiat Steven!!

Het nieuwe thema ” ZWEET ” voor de volgende fotowedstrijd in staminee den boulevard werd gekozen door de juryleden én de laureaat. …. We hanteren hetzelfde reglement en hopen op je creativiteit!!

“ZWEET”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s