Wij zoeken …

José de kastelein

Wij zoeken een zelfstandig helper die ons graag vervangt als wij er even uit willen… Dit kan gaan van één avondje, een weekend, maar als je de smaak te pakken krijgt …

 Omdat wij al jaren in het vak staan, vinden wij dat de tijd rijp is om af en toe de fakkel door te geven. Wij zoeken een soul-mate waar we een leuke samenwerking mee kunnen aangaan in het volste vertrouwen.

Een zelfstandig helper runt het café alsof het zijn eigen kroeg is. Wij werken met een uitgebreid assortiment streekbier, een koffiekletskaart met diverse koffie’s,  thee’s en andere warme drankjes. Uit ons klein keukentje toveren wij een kleine hap.  Hij/zij mag hier zijn eigen ding aan toevoegen of reduceren tot een haalbare kaart om de kroeg alleen te kunnen uitbaten. Je krijgt ruimte om een persoonlijke toets toe te voegen aan het bestaand concept. Muziek is een belangrijk gegeven in de kroeg. Je krijgt onze spotify en/of itunes lijsten ter beschikking, maar je kan uiteraard gebruik maken van uw persoonlijke muziekervaring. Wij beschikken over een cd speler en een platendraaier. Doe er iets mee…

Onze formidabele stamgasten worden niet bediend aan tafel. Wij werken in modus zelfbediening. Wij zijn een kroeg met barkrukken en tafeltjes, zonder ober.  Om dit praktisch te laten verlopen werken wij bij drukke momenten met een gastenoproepsysteem via een pager-systeem. ( kom kijken, het wérkt … )

In de toog staat sedert enkele maanden een glazenwasser-machine op osmose. Dit heeft als voordeel dat je geen glazen meer moet afwassen en opblinken. De tijd die je hiermee wint kan je invullen met een leuke babbel met de stamgast.

Tijdens mooie zomerse dagen zetten wij het terras open onder de bomen van de groeningelaan, waar de oudste boom van Kortrijk, een plataanse reus van meer dan honderd jaar oud,  getuige is van een klein groen paradijs in de stad.

Wij stellen het ten zeerste op prijs als u net als ons ook zot bent van mens en bier. Gastvrijheid staat bovenaan de kaart.

Krijg je nu al de kriebels? Droom je om ooit een eigen zaak te hebben en wil je nu wat ervaring opdoen zonder dat je een duur pand moet huren met alle risico’s vandien? Ben je inventief en creatief?  Ga je een uitdaging niet uit de weg? Neem dan gerust contact met ons of kom eens aan onze comptoir zitten…

Voor alle info : José en Tine 0474 99 39 76

email: staminee.boulevard@gmail.com

Stuur je beweegredenen gerust door per email of kom een babbel slaan…

boulevard-d70filiep-4

Drankenmagazine

De keuze van de Kastelein
De keuze van de Kastelein
De kastelein van staminee boulevard
De kastelein van staminee boulevard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s