Het mooi verdiep

Om te beantwoorden aan de meest gestelde vraag ” is er boven nog plaats …? ” gingen wij op zoek naar een oplossing.  Omdat een ” klein beetje café houden ”  of uitbollen niet echt onze stijl is hakten wij de knoop door. De  extra ruimte boven onze kroeg kreeg al vlug de naam  ” ‘tverdiep ” .  Bierviltjesgewijs sprokkelden wij onze ideeën samen en startten de zoektocht naar verloren erfgoed, café-inboedels en vintagepaleizen tussen Kortrijk en Gent. Het was geen sinecure om tverdiep even gezellig te maken als onze staminee. Na vellen vol krabbels, pinteresten en moodboard’s  zijn we er in geslaagd  jullie nu ook boven  ons café een gastvrije warme ruimte aan te bieden.

Op tverdiep kan je in de zeteltjes hangen of aan de oude cafétafeltjes keuvelen met uw maten, uw lief of date, genietend van dezelfde muziek als beneden. Neem uw drankjes en hapjes  mee naar boven en geniet van een warme vintage sfeer.  Laat je inspireren door ons groot  instagram prikbord aan de muur  en aarzel niet uw café pixels te taggen met #stamineeboulevard. Misschien ontdek je binnenkort uw foto in “’t echt ” aan het prikbord en schenken wij je foto als mooie staminee boulevard herinnering …

 IMG_4572 IMG_4571 't Verdiep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s