Wat schaft het bord ?

Bier op Bezoek foto
Boulevard’s Bier op Bezoek Bord

 

Curieuze neuzen

Ons bord ” Bier op Bezoek ” wordt telkens aangepast als er zich een nieuw gastenbier komt presenteren in Staminee Boulevard te Kortrijk.   Omdat wij weten dat onze formidabele bierkenners / stamgasten ook kunnen surfen op het wereldwijde web, sparen wij u ellendig lange bierbeschrijvingen in deze boulevard pers.  Wij laten het graag over aan uw eigen geoefend smaakpalet. Maar om onze curieuze bierneuzen toch niet helemaal op hun honger te laten zitten, ligt er op elke tafel een flyer met korte karakter beschrijving en naamsvermelding van de ontwerper / brouwerij  van het tijdelijk ” Bier op Bezoek ”

Vissen

Omdat wij ons graag laten inspireren door onze formidabele stamgasten en jonge  bierbrouwers in spe, zijn biertips altijd welkom. Kom ons gerust verrassen met uw proevers. Wij gaan geregeld vissen naar unieke nieuwe smaken en zijn altijd heel benieuwd wat kleinschalige ambachtelijke brouwerijen voor ons uit hun foeders laten lopen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s