Wij zoeken een medewerker

Wij hebben enkele vragen voor jou :

Ga je graag op café? Sta je ook graag aan de andere kant van het verhaal? Hou je van mensen ? Ben je student ? Hou je van bakken werk ? Zie je het zitten om kennis te maken met de wereld van bier, frisdrank, thee en koffie ? Vind je het super leuk om onze formidabele stamgasten te bedienen aan de bar? Voel je jezelf heel onzeker met overvolle dienbladen? Ben je bereid naast de kastelein  van staminee Boulevard te  staan? Voel je nu al de aantrekkingskracht van een toog met heel veel soorten bier, frisdranken, het geluid van een koffiemachine en een glazenwasser?

Hou je van onze muziek of is onze kroeg nog onbekend voor jou en op die manier een nieuwe uitdaging?  Ben je vrij op vrijdag, zaterdag en/of zondagen op de piekuren tussen 20u tot rond middernacht? Wil je naast een horeca bijverdienste nog tijd over houden voor jezelf? Vind je het fijn en ook een groot voordeel om je werkuren te verdelen met onze medewerker Elien?

Als je op bijna elke vraag positief kan antwoorden, dan is deze job op uw lijf geschreven. Spring op je fiets en kom gerust vertellen wie jij bent.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s