Mag het iets frisser aub?

De knoop is doorgehakt. We zetten ons met enkele vrienden rond de tafel en proefden een ganse avond,  als  echte ‘ connaisseurs ‘,  wel 30 soorten limo’s en sapjes. Van Fritz tot Cawston, Wostokken, san pellegrino en geperste zaligheden… Een boomgaard vol vergeten vruchten en kruiden passeerden de revue van onze smaakpapillen. We kregen er maar niet genoeg van. Niettegenstaande nul procent alcohol, hebben wij ons een kriek gelachen. We probeerden onze frisdrankjes met veel fantasie als wijn of bier te beschouwen en zochten naar gepaste omschrijvingen. Zoals een echte kenner zijn eigen jargon gebruikt, kozen wij voor klare taal op de kaart. Nu is het jullie beurt om te komen proeven en bladeren in ons nieuw drankenmagazine, editie 2017-2018…

De keuze viel op tien verschillende limonades, twee sapjes van appels en frambozen van ‘de geperste zaligheid’ uit Voormezele ( West-Vlaanderen natuurlijk ),  de Fritz Kola uit Berlijn, Cawston rabarber uit UK,  Wostokken uit Rusland en zelfs puur plat water uit Ijsland.

Omdat we water een symbool van gastvrijheid vinden, zijn we eenstemmig tot een nieuw concept gekomen voor onze kroeg.   Op het kastje in de hall staat een grote bag-in-box. Alvorens je te smijten aan de bar, op ’t Verdiep of op ons terras onder de bomen,  krijg je de gelegenheid je dorst te  laven aan een glas ijslands puur water, voor slechts één euro.

Ook onze bierbladzijden werden geüpdatet. Later meer hierover in een nieuwe blogpost.   Even geduld, binnenkort ligt onze nieuwe telg te  pronken op de tafels…

Spring op je fiets of verleid Bob… Welkom in de staminee Boulevard …

water.jpg
Water en zo
frisdrank1
Allemaal bio limo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s