Radio Quindo Kortrijk

IMG_2078

ZOMERACTIE

Zin in een verfrissend glaasje puur ijslands water ? Tap zelf je glaasje water en gooi 1€ in de vaas. Elke euro gaat deze zomer  naar RADIO QUINDO in Kortrijk.

VRIJWILLIGERS
Quindo Medialab maakt straffe content voor Jong Kortrijk. Aan de hand van crossmediale producties en programma’s berichten zij over Kortrijk.
Quindo wordt gerund door vrijwilligers met een passie voor muziek en media. Zij maken radioprogramma’s, schrijven webartikels, maken foto’s en filmpjes en verzorgen sociale media.
STRAFFE RADIO
Quindo staat niet enkel synoniem voor atypisch, avontuurlijk en vernieuwend, maar evenzeer voor sociaal, tolerant en open van geest. Daarom is iedereen welkom om mee te werken, ongeacht voorkennis, ambitie of afkomst.
Quindo wil straffe radio zijn voor álle jongeren die in Kortrijk wonen, en niet alleen mediastudenten, muzikanten of de culturele bovenlaag.
RADIO RESPECT
Met die missie voor ogen organiseert Quindo onder de naam Radio Respect tal van mediaworkshops, projecten en trajecten voor kwetsbare kinderen en jongeren : jeugddelinquenten, psychiatrische patiënten, Okan-klassen, werkzoekenden, kinderen uit probleemsituaties en kansarme gezinnen.
IMG_2079
Contact : Broos Claerhout , jeugdwerker
Volg ook Radio QUINDO op  facebook
( Tekst uit de flyer, speciaal gemaakt voor de  ZOMERACTIE van Staminee Boulevard )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s